• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN

  Platinum Tunturi fitnessapparatuur


  Kettler fitnessapparatuur tunturi fitnessapparatuur bremshey fitnessapparatuur flowfitness fitnessapparatuur
  Spinningbike | www.poikabv.nl - spinningbike keuze

  De FitnessSpecialist - Specialist in topmerken spinningbike fitnessapparatuur zoals Kettler, Tunturi, Bremshey, Flow-Fitness

  Bekijk hier ons uitgebreid spinningbike aanbod >

  Spinningbike | www.poikabv.nl spinningbikes merken

  Een spinningbike is een apparaat waarop men dezelfde bewegingen maakt als op een normale fiets, om te werken aan de conditie.

  Fitness spinningbike

  Keuze voor een spinningbike

  Van belang bij de keuze voor een spinningbike is het gewicht van het vliegwiel. Dit zegt iets over de intensiteit waarmee gefietst kan worden en de omwentelingen die u kunt maken. Zwaarder is in principe beter. Ook de stabiliteit is een belangrijke factor in de keuze voor een spinningbike.

  U moet het gevoel hebben dat de fiets stevig genoeg is voor een intensieve training. Dit is terug te vinden in het totale gewicht van de spinningbike en de maximale belastbaarheid. Als laatste zijn de verstelbaarheden van stuur en zadel van belang. Een optimale positie van het stuur en zadel dragen immers bij aan een perfecte houding voor de training.

  Spinningbike fitnessapparatuur merken

  Al uw aankopen (ook spinningbike) wordt in Nederland en Belgie gratis bezorgt!


  Professionele spinningbike kopen?

  Maak hieronder uw keuze uit ons assortiment A-merken spinningbikes of spinningfiets:

  Bremshey spinningbike Sprint
  Bremshey spinningbike Sprint
  Flow Fitness spinningbike
  Flow Fitness spinningbike
  Kettler spinningbike
  Kettler spinningbike
  Platinum Tunturi spinningbike
  Platinum Tunturi spinningbike
  Tunturi racer spinningbike
  Tunturi racer spinningbike   

  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]