• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN

  Platinum Tunturi crosstrainer


  Kettler crosstrainer tunturi crosstrainer bremshey crosstrainer flowfitness crosstrainer
  Crosstrainer | DeFitnessSpecialist fitnessapparatuur - professionele crosstrainer

  De FitnessSpecialist - Specialist in topmerken crosstrainer fitnessapparatuur zoals Kettler, Tunturi, Bremshey, Flow-Fitness

  Crosstrainer | DeFitnessSpecialist crosstrainers collectie

  Een crosstrainer biedt de mogelijkheid om zowel aan uw conditie als aan de lijn werken. Crosstrainers combineren meerdere toestellen in één: loopband, fiets, step en skitrainer. U traint effectief verschillende zones van het lichaam door met regelmaat van het apparaat gebruik te maken. Bekijk ons assortiment of kom langs in onze showroom om te kijken hoe - en welke crosstrainer bij u past.

  Fitness crosstrainer

  Crosstrainers verschillen

  Let bij de koop van een crosstrainer o.a. op het vliegwiel. Het vliegwiel wordt namelijk door de gebruiker aangedreven. Per crosstrainer zal het gewicht van het wiel verschillen. Hoe zwaarder het wiel, hoe groter de traagheid wat de trap meer vloeiend maakt. Een ander belangrijk punt is de aandrijving van het vliegwiel. Dit kan door middel van een ketting, of met een V-snaar.

  Aandrijving met een ketting is gelijk aan de aandrijving van een fiets. De aandrijving door een V-snaar heeft als meest belangrijke voordeel dat deze aanzienlijk minder lawaai produceert dan een trainer aangedreven door een ketting.

  Crosstrainer fitnessapparaten

  Al uw fitnessapparatuur (o.a. crosstrainer) wordt in Nederland en Belgie gratis bezorgt!


  Professionele crosstrainer kopen?


  Maak hieronder uw keuze uit ons assortiment A-merken crosstrainers:

  Bremshey crosstrainers
  Bremshey crosstrainer
  Tunturi crosstrainers
  Tunturi crosstrainer
  Kettler crosstrainers
  Kettler crosstrainer
  Flow Fitness crosstrainers
  Flow Fitness crosstrainer
  Platinum Tunturi crosstrainers
  Platinum Tunturi crosstrainer   

  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]