• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN

  Platinum Tunturi hometrainer


  Kettler hometrainer tunturi hometrainer bremshey hometrainer flowfitness hometrainer
  Hometrainer | DeFitnessSpecialist - hometrainer merken & aanbod

  De FitnessSpecialist - Specialist in topmerken hometrainer fitnessapparatuur zoals Kettler, Tunturi, Bremshey, Flow-Fitness

  Hometrainer | DeFitnessSpecialist hometrainers aanbod

  Een hometrainer is een fitnessapparaat waarop men dezelfde bewegingen maakt als op een gewone fiets om te werken aan de conditie.

  hometrainer

  Hometrainers aanbod & verschillen

  Voor een hometrainer geldt vaak dat de kwaliteit hoger is, naarmate het apparaat zwaarder is. Dit heeft te maken met de verwerkte hoeveelheid staal in de hometrainer. Vooral het ervaren van de hometrainer is belangrijk. Door diverse hometrainers te testen blijkt of een bepaald model bij je past. Ook de functies van de ingebouwde computer zullen dan pas echt duidelijk worden.

  Fitnessapparaten > hometrainer merken

  Al uw fitnessapparatuur (ook hometrainer) wordt in Nederland en Belgie gratis bezorgt!


  Professionele hometrainer kopen?


  Maak hieronder uw keuze uit ons assortiment A-merken hometrainers

  Kettler Ergometers
  Kettler Ergometers
  Bremshey hometrainers
  Bremshey hometrainer
  Tunturi hometrainers
  Tunturi hometrainer
  Kettler hometrainers
  Kettler hometrainer
  Flow Fitness hometrainers
  Flow Fitness hometrainer
  Platinum Tunturi hometrainers
  Platinum Tunturi hometrainer   

  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]