• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Tunturi spinningbike Sprinter Bike
  Tunturi spinningbike Sprinter Bike
  €999,00    €899,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  LOOPBANDEN | Loopband online | Loopband kopen

  Kettler loopbanden
  Kettler loopbanden
  Tunturi loopbanden
  Tunturi loopbanden
  Bremshey loopbanden
  Bremshey loopbanden
  Flow Fitness loopbanden
  Flow Fitness loopbanden
  Tunturi Platinum loopband
  Tunturi Platinum loopband
  Tweedehands loopbanden
  Tweedehands loopbanden

   

  Profiteer van onze AANBIEDINGEN...+ GRATIS cadeau 


  Gratis bezorgd en direct uit voorraad leverbaar!

  Alle topmerken fitnessapparatuur staan in onze showroom

  o.a. KETTLER, TUNTURI, BREMSHEY, FLOW FITNESS

  Bij De FitnessSpecialist kunt u de ideale loopband kopen.

  Door gebruik te maken van dit type fitnessapparatuur, wordt u in staat gesteld om tijdens de koude wintermaanden uw looptraining binnen voort te zetten. De motivatie om een loopband te kopen kan per sporter verschillen, maar over het algemeen wordt dit fitnessapparaat ingezet om aan de conditie te werken, het gewicht in balans te houden en om de nodige calorieën te verbranden. Zowel beginnende sporters als professionele hardlopers maken intensief gebruik van loopbanden en ervaren de vele voordelen van deze cardio-training fitnessapparatuur. Met behulp van diverse trainingsprogramma's kunt u diverse soorten trainingen op het fitnessapparaat uitvoeren. Wilt u graag een passende loopband kopen en bent u daarom benieuwd naar de verschillende modellen? Bezoek dan de uitgebreide showroom van De FitnessSpecialist, waar u een breed assortiment aan loopbanden kunt bekijken en testen. Wij zijn al ruim 25 jaar een begrip in de fitness branche en beschikken daarnaast over een gespecialiseerd en gedreven team, om u zo goed mogelijk te adviseren over alle fitness apparaten. Ons team van ervaren instructeurs kan u daarom optimaal ondersteunen bij het kopen van de juiste loopband.

  Waarom kiezen voor een Kettler loopband?

  De FitnessSpecialist beschikt tevens over een ruim assortiment aan fitnessapparatuur van het toonaangevende merk Kettler. De fitness apparaten van dit A-merk worden gekarakteriseerd als duurzaam, kwalitatief hoogstaand en technisch hoogwaardig. Een Kettler loopband beschikt daarnaast over een sportief en dynamisch design, om een optimaal trainingscomfort te kunnen garanderen. Wij zijn een erkende officiële dealer van Kettler fitnessapparatuur en leveren diverse modellen, waaronder de Kettler loopband Axos Runner, de Pacer serie, Track Motion, Track Performance en het professionele Track Experience topmodel. Zowel voor recreatieve sporters als professionele organisaties is een Kettler loopband de beste keuze voor een optimale trainingservaring. Wilt u ook een kwalitatieve loopband kopen en bent u daarom op zoek naar een deskundig advies? Dan nodigen wij u graag uit in onze showroom, om ons assortiment te kunnen bekijken en advies in te winnen via onze professionele instructeurs.

  Gemakkelijk online een professionele loopband kopen

  Naast onze uitgebreide showroom beschikken wij tevens over een online Fitness shop, waarmee wij al onze klanten optimaal kunnen ondersteunen bij het kiezen van de beste loopband. Geheel op uw gemak kunt u het gehele assortiment aan fitnessapparatuur in onze uitgebreide webshop bekijken en direct bestellen. Het aanbod van alle A-merk fitness apparaten wordt overzichtelijk en per merk gepresenteerd. In de online Fitness shop van De FitnessSpecialist kunt u terecht voor loopbanden van Tunturi, Bremshey, Flow Fitness, Platinum Tunturi en uiteraard diverse Kettler loopbanden. Elke loopband is voorzien van een uitgebreide productbeschrijving, inclusief een overzicht van alle eigenschappen, functies en specificaties. In onze gebruiksvriendelijke en overzichtelijke webshop kan zelfs de beginnende sporter eenvoudig en snel de ideale loopband kopen. 

  Bent u benieuwd geraakt naar het online assortiment aan loopbanden en overige fitnessapparatuur? Bekijk dan direct het complete aanbod in onze online Fitness shop.  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]