• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Kettler spinningbike Giro GT
  Kettler spinningbike Giro GT
  €749,00    €659,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  ROEITRAINERS | DeFitnessSpecialist roeitrainer merken

  Kettler roeitrainer
  Kettler roeitrainer
  Tunturi roeitrainer
  Tunturi roeitrainer
  Bremshey roeitrainer
  Bremshey roeitrainer
  Flow Fitness roeitrainer
  Flow Fitness roeitrainer
  Tweedehands roeitrainer
  Tweedehands roeitrainer
   

  Profiteer van onze AANBIEDINGEN...+ GRATIS cadeau 


  Gratis bezorgd en direct uit voorraad leverbaar!

  Alle topmerken fitnessapparatuur staan in onze showroom

  o.a. KETTLER, TUNTURI, BREMSHEY, FLOW FITNESS

  Bij De FitnessSpecialist kunt u de ideale roeitrainer kopen.

  De roeitrainer wordt aanbevolen voor aan de conditie te werken of de nodige calorieen te verbranden. Met een roeitrainer als fitnessapparaat train je namelijk het hele lichaam in een vloeiende beweging en is resultaat verzekerd. Trainen op je hartslag met de roeitrainer is het beste wat je kan doen, want hierdoor wordt de juiste weerstand bepaald en haal je het maximale rendement.
  Zo is een roeitrainer een van de meest effectieve fitnessapparatuur voor een leuke cardiotraining. Als u wilt afvallen of uw conditie wil verbeteren, dan is een roeitrainer een goede keuze. Met de roeitrainer traint men diverse spiergroepen zoals rug, schouders, borst, armen, billen, heupen...dus door regelmatig te trainen op de roeitrainer verbetert u de conditie en voelt u zich lekker in je vel.
  Alle A-merken van De FitnessSpecialist zoals Kettler, Tunturi, Bremshey, Flow fitness staan opgesteld, dus kom langs voor een vrijblijvend advies of bestel online.
   
  GRATIS BEZORGD             
  Wij garanderen u de scherpste prijs en service!

  De FitnessSpecialist adviseerd en helpt u
  bij het kiezen van een geschikte roeitrainer. Met de jarenlange ervaring in verkoop van fitnessapparatuur kan je niet beter terecht om een roeitrainer te kopen tegen zeer gunstige prijzen.     INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]