• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Kettler spinningbike Speed 3*
  Kettler spinningbike Speed 3*
  €759,00    €699,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  Powerplate

      Artikelnaam   Prijs   Bestel NU 
   Powerplate my3  Powerplate my3
   €2.495,00  Bestel NU
   Powerplate my5  Powerplate my5
   €4.995,00  Bestel NU
   Powerplate Pro5  Powerplate Pro5
   €10.285,00  Bestel NU
   Powerplate pro 5 airdaptive  Powerplate pro 5 airdaptive
   €11.495,00  Bestel NU
  Artikel 1 tot en met 4 (van 4 artikel) Pagina(s) gevonden:  1 
  Maak hieronder uw keuze uit ons assortiment van de powerplate:

  Wij garanderen u de scherpste prijs en service!
  De FitnessSpecialist adviseerd u bij het kiezen van een professionele powerplate voor de veeleisende sporter. Met de jarenlange ervaring in verkoop van fitnessapparatuur kan je natuurlijk niet beter terecht als bij de FitnessSpecialist. De powerplate MY3 en MY5 en MY5pro worden bij U thuis gratis geleverd en opgesteld op de plaats van bestemming. De powerplates zijn in het volgende overzicht te bekijken om zo de meest geschikte powerplate als fitnessapparaat te kopen!


  powerplate_m5  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]