• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Marcy Smith kooi deluxe
  Marcy Smith kooi deluxe
  €1.199,95    €999,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  Retourneren van onze producten

  Retourneren van onze producten:

  Wij garanderen dat elk door ons geleverd artikel voldoet aan normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid en aan de bestaande overheidsvoorschriften. Als bij normaal, met de bestemming corresponderend gebruik, gebreken optreden in of aan het artikel, worden deze door ons hersteld.

  De verzendkosten binnen Nederland komen, indien de klacht gegrond is, binnen de garantietermijn voor kosten van www.poikabv.nl. www.poikabv.nl stelt vast of de garantie van toepassing is en bepaalt de wijze van repareren en verzenden.

  Ongefrankeerde retourzendingen worden door ons niet geaccepteerd, kosten hiervoor komen dan ook voor rekening van de verzender. U dient artikelen die worden teruggezonden voor reparatie of vervanging retourneren, indien mogelijk in de originele verpakking en in een zo oorspronkelijk mogelijke staat van het product met bijsluiting van een kopie van de factuur en een duidelijke omschrijving van de klacht aan:

  De FitnessSpecialist
  T.a.v. Retourafhandeling
  Grootschoterweg 99a
  6023 AP Budel-Schoot
  Nederland

  T: +31 (0)495 491185

  Artikelen zonder kopiefactuur worden niet in behandeling genomen.

  Op de garantie kan geen aanspraak gemaakt worden als het defect is veroorzaakt door:

  - Defecten of slijtage door gebruik.
  - Als er veranderingen in of aan het artikel zijn aangebracht door derden.
  - Als de datum op de factuur is gewijzigd of onleesbaar is gemaakt.
  - Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid.

  Kosten veroorzaakt door derden voor reparatie van een defect artikel worden niet vergoed, verbruiksartikelen zoals onderhoudsartikelen, tape en schoonloopmatten vallen buiten de garantie.

  Zendingen onder rembours worden niet geaccepteerd.

  De FitnessSpecialist brengt geen kosten in rekening wanneer een zending wordt geretourneerd, wel wordt na het ontvangen van de retourzending, de zending gecontroleerd. Als de goederen of de verpakking incompleet of beschadigd zijn zullen hiervoor kosten in rekening worden gebracht aan de koper. Deze kosten worden dan in mindering gebracht aan het te restitueren bedrag. Restitutie van het orderbedrag geschiedt binnen 30 dagen na het ontvangen van de retourzending en is alleen mogelijk via een bancaire of girale overboeking. Indien een bestelling niet binnen 30 dagen na bestelling bij de koper is afgeleverd heeft de koper het recht de bestelling te annuleren. Dit geldt niet wanneer er afwijkende levertijden besproken zijn.

  Voorwaarden:

  De koper heeft het recht op een afkoelingsperiode van 14 werkdagen na levering van de goederen. Dit betekent dat de koper de goederen binnen deze periode mag retourneren naar www.poikabv.nl. De verzendkosten en de risico's die hiermee gepaard gaan, zijn voor de koper. Wanneer de koper goederen retour wil zenden, moet dit vooraf gemeld worden, zodat wij hiervan op de hoogte zijn.

  De retourzending moet voldoende gefrankeerd verzonden worden naar:

  De FitnessSpecialist
  Grootschoterweg 99a
  6023 AP Budel-Schoot
  Nederland  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]