• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Marcy halterbank half smith
  Marcy halterbank half smith
  €499,95    €449,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  Roeimachine

  Verbeter uw conditie en spierkracht met een roeimachine

  De roeimachine is een uiterst effectief fitnessapparaat om enerzijds uw conditie te verbeteren en anderzijds diverse spiergroepen te trainen. Door regelmatig gebruik te maken van een roeitrainer, wordt de spierkracht van onder andere uw armen, onderrug en bovenrug, buik en benen aanzienlijk versterkt. Met behulp van dit type fitnessapparatuur worden zowel het bovenlichaam als het onderlichaam intensief getraind. Roeimachines worden daarom ook beschouwd als uitstekende fitness apparaten voor het uitvoeren van een allround cardio-training. Er bestaan diverse soorten roeitrainers in verschillende uitvoeringen, elk met zijn eigen specificaties en functies. Een roeiapparaat wordt tevens gekenmerkt door het specifieke weerstandsysteem. Door middel van het instellen van de weerstand kunt u de zwaarte van uw training bepalen. Roeimachines worden onderverdeeld in modellen met een hydraulische weerstand, magneetweerstand, luchtweerstand of waterweerstand.

  Met een roeimachine voorzien van een magneetweerstandsysteem of waterweerstandsysteem, kan de weerstand het meest nauwkeurig worden ingesteld. Hierdoor wordt een optimale simulatie van het outdoor roeien gecreëerd. Indien u op zoek bent naar een roeitrainer, dan wilt u uiteraard een eersteklas roeimachine kopen tegen de meest gunstige prijs. Bij de FitnessSpecialist vindt u een compleet assortiment aan kwalitatieve roeimachines, van verschillende A-merken die tegen de meest voordelige prijzen worden aangeboden.

  De Kettler roeimachine is een baanbrekend fitnessapparaat

  Wij bieden een ruim assortiment aan topkwaliteit roeimachines van diverse A-merken, waaronder Tunturi, Bremshey en Flow Fitness. In ons aanbod vindt u ook roeiapparaat modellen van het vooraanstaande merk Kettler. Deze bekende fabrikant levert uiterst kwalitatief en duurzaam fitnessapparatuur. Een Kettler roeitrainer is een veelzijdig, technisch hoogstaand en duurzaam roeiapparaat, die u de mogelijkheid biedt om een intensieve en gecontroleerde cardio-training uit te voeren. De FitnessSpecialist is uiteraard ook een erkende officiële dealer van Kettler fitness apparaten. Wij kunnen u daarom verzekeren van een uitstekende service en garantie op alle fitnessapparatuur van dit A-merk. Ons aanbod bestaat onder andere uit de Kettler roeitrainer Favorit serie, Kadett serie, Stroker serie en de Kettler Coach serie. Een Kettler roeimachine biedt u daarnaast een optimaal comfort en trainingsplezier tijdens het sporten. Wilt u graag een Kettler roeitrainer kopen en bent u daarom op zoek naar een deskundig advies over de verschillende modellen? Bezoek dan de uitgebreide showroom van De FitnessSpecialist, om het gehele assortiment aan roeitrainer modellen te kunnen bekijken en te testen. Ons team van ervaren instructeurs helpt u graag verder!

  Een eersteklas roeimachine kopen in onze online Fitness shop

  De FitnessSpecialist beschikt tevens over een online Fitness shop, waar u het complete assortiment aan fitness apparaten kunt bekijken en direct kunt bestellen. Ons aanbod is afgestemd op zowel de particuliere als de zakelijke markt. Hierdoor kunnen zowel recreatieve sporters als professionele organisaties zeer eenvoudig en veilig in onze webshop een eersteklas roeimachine kopen. Alle actuele aanbiedingen en kortingen worden ook direct online getoond. Alle fitness apparaten zijn direct uit voorraad leverbaar. Uw bestelling wordt in zowel Nederland als België gratis bezorgd.

  Wilt u ook online een roeimachine kopen? Bekijk dan gerust alle roeitrainers in de online Fitness shop van De FitnessSpecialist  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]