• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Polar RS300X (black)
  Polar RS300X (black)
  €109,95    €104,95

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  KRACHTSTATION KETTLER-TUNTURI-BREMSHEY

  Bremshey krachtstations
  Bremshey krachtstations
  Tunturi krachtstations
  Tunturi krachtstations
  Kettler krachtstations
  Kettler krachtstations
  Platinum Tunturi krachtstations
  Platinum Tunturi krachtstations
  Kracht Acces. Fitness
  Kracht Acces. Fitness

   

  Profiteer van onze AANBIEDINGEN...+ GRATIS cadeau


  Gratis bezorgd en direct uit voorraad leverbaar!

  Alle topmerken fitnessapparatuur staan in onze showroom

  o.a. KETTLER, TUNTURI, BREMSHEY, FLOW FITNESS

  Bij De FitnessSpecialist kunt u het ideale KRACHTSTATION kopen.

  Maak hier uw keuze uit ons assortiment A-merken krachtstations:
  Ieder merk van de fitness Specialist heeft zijn eigenschappen, kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies.

  Wij garanderen u de scherpste prijs en service!

  Als je op een krachtstation werkt is het heel belangrijk dat het toestel stabiel is en dat de beweging die je maakt heel vloeiend kan worden uitgevoerd. Ook is het zitcomfort bij een krachtstation en de verschillende mogelijkheden van diverse oefeningen die bij het apparaat geleverd worden zeer nuttig. De FitnessSpecialist adviseerd en helpt u bij het kiezen van een geschikt kettler krachtstation, tunturi krachtstation, of een bremshey krachtstation en zelfs een professionele tunturi platinum krachtstation voor de veeleisende sporter. Met de jarenlange ervaring in verkoop van fitnessapparatuur van Kettler, tunturi, bremshey en flow fitness krachtstations kan je natuurlijk niet beter terecht als bij de FitnessSpecialist die zijn enorm assortiment heeft opgesteld.  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]