• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Bremshey Aerobic step winkelmodel
  Bremshey Aerobic step winkelmodel
  €104,95    €69,95

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  Laagste prijsgarantie

  Wij van de FitnessSpecialist proberen u uiteraard altijd een zo aantrekkelijk mogelijke prijs aan te bieden. Mocht u een product willen aanschaffen dat u in een andere internetwinkel tegen een lagere prijs heeft gezien, neemt u dan contact op met ons, zodat wij voor u kunnen kijken of we dit product voor een nog scherpere of gelijkwaardige prijs kunnen leveren. U dient hiervoor wel te kunnen aantonen dat het artikel bij de betreffende concurrent goedkoper is, bijv. d.m.v. een folder of advertentie of prijsofferte.

  Bij het beoordelen van de prijsstelling van de concurrent zal gekeken worden of deze onder dezelfde voorwaarden geleverd kan worden, zoals de beschikbaarheid, wel of geen officiële dealer en de bezorgkosten.

  Wij kunnen u geen scherpere prijs garanderen. Wij willen echter graag ons best doen zodat u een tevreden klant van de FitnessSpecialist blijft of wilt worden.

  Let u tevens op onderstaande waarschuwing van Kettler Benelux BV:

  KETTLER hecht veel waarde aan kwalitatief hoogwaardige dealers.

  Bij de aankoop van een KETTLER product raden wij u aan naar een van onze erkende officiële dealers te gaan. Hierdoor bent u verzekerd van een goede service en garantie op onze producten.

  Indien u van plan bent via bijvoorbeeld Marktplaats(Maarssen-Dump uitverkoop Mega..enz...) uw aankoop te doen, raden wij u aan te controleren of deze aanbieder in onze dealerlijst vermeld staat. Wij raden u aan niet bij bedrijven te kopen die geen officiële KETTLER dealer zijn. Enkel bij aankoop van producten bij één van onze erkende dealers bieden wij u onze service aan en heeft u recht op garantie.

  Op onze website kunt u snel checken of een aanbieder erkend KETTLER dealer is.

  www.kettler.be  

  Wij wensen u veel plezier met uw KETTLER aankoop!

  Kettler Benelux B.V.

  Indumastraat 18 - 5753 RJ  DEURNE - 0493-310345- info@kettler.be


  Let u tevens op onderstaande waarschuwing van Tunturi BV:

  Accell Fitness heeft de kwaliteit, de service en vooral de leveringsbetrouwbaarheid hoog in het vaandel staan en werkt juist daarom nauw samen met een netwerk van gespecialiseerde Tunturi dealers. Om daadwerkelijk garant te kunnen staan voor onze waarden, zijn Tunturi producten alleen te koop bij onze geautoriseerde dealers.

  Helaas worden steeds meer van onze producten te koop aangeboden bij adressen die beslist geen erkend Tunturi verkooppunt zijn. Verkooppunten die niet op onze lijst staan vermeldt zullen van ons geen producten geleverd krijgen. Mocht de verkoper u aangeven dat onze producten wel op voorraad zijn betreft het hier gebruikte, of zelfs nagemaakte apparatuur.

  Alleen op Tunturi trainers gekocht bij een van onze geautoriseerde Tunturi dealers bieden wij u de ons gebruikelijke service en heeft u recht op garantie. Voor onze garantie voorwaarden kijkt u op www.tunturi.com/service. Bij twijfel raden wij u ten zeerste aan om met ons contact op te nemen. w.de.weerd@accellfitness.com

     INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: info@www.poikabv.nl