• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Kettler spinningbike Giro GT
  Kettler spinningbike Giro GT
  €749,00    €659,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  CROSSTRAINERS | Crosstrainer kopen | Kettler crosstrainer

  Kettler crosstrainers
  Kettler crosstrainers
  Tunturi crosstrainers
  Tunturi crosstrainers
  Bremshey crosstrainers
  Bremshey crosstrainers
  Flow Fitness crosstrainers
  Flow Fitness crosstrainers
  Platinum Tunturi crosstrainers
  Platinum Tunturi crosstrainers
  Tweedehands crosstrainers
  Tweedehands crosstrainers

   

  Profiteer van onze AANBIEDINGEN... + GRATIS...

  Gratis bezorgd en direct uit voorraad leverbaar!

  Alle topmerken fitnessapparatuur staan in onze showroom

  o.a. KETTLER, TUNTURI, BREMSHEY, FLOW FITNESS

  Een professionele crosstrainer kopen doet u bij De FitnessSpecialist!

  Wilt u voor thuisgebruik een technisch hoogwaardige crosstrainer kopen? Dan bent u uiteraard op zoek naar een specialist die u kan voorzien van een deskundig advies over de verschillende crosstrainers. Reeds 25 jaar is De FitnessSpecialist een begrip in de fitness branche en het adres voor een persoonlijk advies op maat. U wilt ongetwijfeld de beste crosstrainer kopen, die niet alleen technisch kwalitatief is, maar ook aan al uw wensen en budget voldoet. Wij beschikken over een indrukwekkend assortiment aan topkwaliteit fitnessapparatuur, waarbij elk merk en model zijn eigen specifieke functies en eigenschappen heeft. Ook als u op zoek bent naar een kwalitatieve Kettler crosstrainer, dan kunt u bij ons uitstekend terecht. Het uitgebreide aanbod bestaat uit Tunturi, Flow Fitness en Bremshey crosstrainers, maar ook een professionele Platinum Tunturi crosstrainer vindt u in ons assortiment. Ook voor professionele organisaties bieden wij daarom een deskundig advies op maat, uitstekende service en kwalitatieve fitness apparaten van verschillende toonaangevende merken.

  Eenvoudig online een goedkope crosstrainer kopen

  Naast onze uitgebreide showroom beschikken wij over een online Fitness shop, waarmee wij u nog beter kunnen ondersteunen bij het kiezen van een geschikte crosstrainer. Geheel op uw gemak kunt u het uitgebreide aanbod aan fitnessapparatuur in onze online Fitness shop bekijken. Het aanbod van A-merk crosstrainers wordt per merk op een overzichtelijke wijze gepresenteerd. In de Fitness webshop van De FitnessSpecialist kunt u terecht voor fitnessapparatuur van Kettler, Tunturi, Bremshey, Flow Fitness en Platinum Tunturi. Elk type fitnessapparaat is voorzien van een uitgebreide beschrijving, met een overzicht van alle functies en specificaties. Hierdoor kan zelfs de beginnende sporter snel en eenvoudig een passende crosstrainer kopen. Bent u benieuwd naar het online assortiment aan fitness apparaten, of wilt u direct online een crosstrainer kopen? Bekijk dan gerust het aanbod in de online Fitness shop van De FitnessSpecialist.

  Waarom kiezen voor een van onze crosstrainers?

  Crosstrainers zijn ideale fitness apparaten voor een intensieve cardiotraining. Dit specifieke fitnessapparaat wordt daarom ook ingezet om consequent aan de conditie te werken, maar ook om de nodige calorieën te verbranden. Er bestaan diverse soorten crosstrainers in uiteenlopende uitvoeringen en modellen. Sommige sporters geven de voorkeur aan een fitnessapparaat met rear-driven functie, of juist met een front-driven functie. Kortom, de keuze is enorm. Door advies in te winnen van een ervaren specialist in de verkoop van fitnessapparatuur, bent u in staat om snel een geschikte crosstrainer te kunnen vinden. Wilt u graag een A merk crosstrainer kopen en bent u op zoek naar ondersteuning bij het maken van uw keuze? Het ervaren team van De FitnessSpecialist helpt u graag bij het kiezen van een passende crosstrainer. Wij beschikken over jarenlange ervaring en kennis op het gebied van fitness apparaten. Bij ons bent u daarom verzekerd van een persoonlijk advies op maat, een uitstekende klantenservice en kwalitatieve fitnessapparatuur tegen de scherpste prijzen. Vanwege onze jarenlange samenwerking met A-merk leveranciers kunnen wij onze topmerk crosstrainers met de beste prijs/kwaliteitsgarantie aanbieden. Daarnaast bieden wij ook een gratis bezorgservice. Gaat u ook een kwalitatieve crosstrainer kopen en bent u daarom op zoek naar een ervaren specialist? Bezoek dan de uitgebreide showroom van De FitnessSpecialist, voor een indruk en een persoonlijk advies van onze gedreven medewerkers.

  GRATIS BEZORGD

  Wij garanderen u de scherpste prijs en service

  De FitnessSpecialist adviseert en helpt u bij het kiezen van een geschikte Kettler, Tunturi, Flow fitness of Bremshey crosstrainer en zelfs een professioneel exemplaar van Platinum Tunturi. Met de jarenlange ervaring in verkoop van Fitnessapparatuur kan je natuurlijk niet beter terecht als bij De FitnessSpecialist.

     INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]