• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN

  Platinum Tunturi loopband


  Kettler loopband tunturi loopband bremshey loopband flowfitness loopband
  Loopband | FitnessSpecialist - Loopband merken & aanbod

  De FitnessSpecialist - Specialist in topmerken loopband fitnessapparatuur zoals Kettler, Tunturi, Bremshey, Flow-Fitness

  Bekijk hier ons uitgebreid loopband aanbod >

  Loopband | DeFitnessSpecialist loopbanden aanbod & merken

  De loopband is in Nederland een veel verkocht fitnessapparaat. Men kent de loopband als een van fotnessapparaten, waarop men kan rennen. Het voordeel van een loopband ten opzichte van een niet-bewegende ondergrond, is dat minder ruimte nodig is.

  Fitness Loopband

  Loopband mogelijkheden

  Instellingen loopband: de kleinste en maximaal in te stellen loopsnelheid, samen met de stap grote van deze instellingen zijn aandachtspunten. Een minimale snelheid van 0,6 km per uur kan handig zijn om rustig van start te gaan. Voor mensen die erg slecht ter been zijn kan vaak zelfs een lagere minimum loopsnelheid worden ingesteld.

  De minder dure modellen zijn vaak voorzien van een handmatig in te stellen hellingshoek, de wat duurdere loopbanden hebben vaak een elektrisch instelbare hellingshoek

  Er zijn legio mogelijkheden wanneer het gaat over de trainingsprogramma's. Behalve de gegevens op het display, kunnen programma`s uw vorderingen bijhouden en u motiveren verder te gaan doordat zichtbaar wordt gemaakt dat u een betere conditie krijgt en de trainingen daar aan bijdragen.

  Wij nodigen u uit in onze showroom waar we samen met u naar de geschiekte loopband kunnen zoeken die het beste bij uw wensen aansluit.

  Fitnessapparaten > loopband merken

  Al uw fitnessapparatuur (o.a. loopband) wordt in Nederland en Belgie gratis bezorgt!


  Professionele loopband kopen?

  Maak hieronder uw keuze uit ons assortiment A-merken loopbanden:

  Kettler loopbanden
  Kettler loopband
  Tunturi loopbanden
  Tunturi loopband
  Bremshey loopbanden
  Bremshey loopband
  Flow Fitness loopbanden
  Flow Fitness loopband
  Platinum Tunturi loopband
  Platinum Tunturi loopband   

  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]