• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Kettler spinningbike Speed 3*
  Kettler spinningbike Speed 3*
  €759,00    €699,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  Halterbank kettler-bremshey-tunturi

  Kettler Halterbanken
  Kettler Halterbanken
  Platinum Tunturi Halterbanken
  Platinum Tunturi Halterbanken
  Bremshey Halterbanken
  Bremshey Halterbanken

  Maak hieronder uw keuze uit ons assortiment halterbanken:
  Ieder merk van de fitness Specialist heeft zijn eigenschappen, kom gerust eens langs voor een vrijblijvend advies of bestel online met GRATIS levering aan huis!

  Wij garanderen u de scherpste prijs en service!

  De FitnessSpecialist adviseerd en helpt u bij het kiezen van een geschikte kettler halterbank, tunturi halterbank of een bremshey halterbank en zelfs een professionele tunturi platinum halterbank voor de veeleisende sporter. Met de jarenlange ervaring in verkoop van fitnessapparatuur kan je niet beter terecht als bij de FitnessSpecialist die zijn enorme assortiment heeft opgesteld en ook nog eens op voorraad heeft. Dus je kan al je halterbanken kopen maar ook meteen meenemen tegen zeer voordelige prijzen. De halterbanken in het volgende overzicht zijn te bekijken om zo een fitness halterbank als fitnessapparaat aan te kopen voor thuis..  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]