• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Marcy halterbank half smith
  Marcy halterbank half smith
  €499,95    €449,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  Officieel dealer Platinum Tunturi

  Fitness- en Tuinmeubelen Specialist
  P. Steensels Stevens
  (De FitnessSpecialist)
   
  uit Budel-Schoot exclusief fitnessdealer
  ‘Platinum by Tunturi’

  De Fitness- en Tuinmeubelen specialist P. Steensels-Stevens heeft het exclusieve Platinum by Tunturi dealerschap verworven. Hij is hiermee een van de exclusieve verkooppunten in Nederland. De Platinum by Tunturi productlijn is een compleet gamma van fitnessapparaten voor de semi professionele markt en de veeleisende thuisfitnesser.

  27_oktober_platinum_certificaten.ol_400

  Salesmanager Tunturi, Onno Laarman, overhandigde eigenaar Patrick Steensels, het bijbehorende exclusieve “Platinum by Tunturi Dealer certificaat”.
  Dhr. Steensels : ”De nieuwe productlijn van Tunturi sluit naadloos aan op onze collectie, en om deze productlijn exclusief te mogen verkopen, is fantastisch.”

  Onno Laarman: “We belonen onze trouwe dealer graag. Met de verkooprechten van onze exclusieve ‘Platinum by Tunturi’-lijn zal voor de dealers dit hogere segment zeer zeker voor een uitbreiding in klanten zorgen.” Met hun jarenlange kennis is Steensels-Stevens een begrip in de regio waar kwaliteit en service met een deskundig advies en een scherpe prijs de kernwoorden zijn!

  De nieuwe Platinum by Tunturi producten en de toonaangevende merken voor de beginnende en de topsporters in alle prijsklasse staan uitgebreid opgesteld in de winkel aan de Grootschoterweg 99a in Budel-Schoot. Tel.: 0031(0)495-491185.

  U bent van harte uitgenodigd om de fitnessapparaten te komen bekijken en te testen! Het professionele verkoopteam staat voor u klaar om u het fijne ervan te vertellen.  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]