• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Marcy Smith kooi deluxe
  Marcy Smith kooi deluxe
  €1.199,95    €999,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  HOMETRAINERS | Hometrainer kopen | Fitness Specialist | Hometrainer online

  Kettler hometrainers
  Kettler hometrainers
  Kettler ergometers
  Kettler ergometers
  Tunturi hometrainers GO
  Tunturi hometrainers GO
  Tunturi hometrainers
  Tunturi hometrainers
  Flow Fitness hometrainers
  Flow Fitness hometrainers
  Platinum Tunturi hometrainers
  Platinum Tunturi hometrainers
  Tweedehands hometrainers
  Tweedehands hometrainers

   

  Profiteer van onze AANBIEDINGEN... + GRATIS cadeau 

  Gratis bezorgd en direct uit voorraad leverbaar!

  Alle topmerken fitnessapparatuur staan in onze showroom

  o.a. KETTLER, TUNTURI, BREMSHEY, FLOW FITNESS

  Wilt u een kwalitatieve hometrainer kopen? De FitnessSpecialist biedt uitkomst!

  Indien u van plan bent om een hometrainer aan te schaffen, dan wilt u ongetwijfeld de beste hometrainer kopen, die perfect aansluit op uw trainingsbehoeften. Hometrainers zijn uiterst geschikt voor intensieve conditietrainingen en worden zowel door jong als oud gebruikt. Er bestaan diverse soorten modellen van dit specifieke type fitnessapparaat, die in verschillende prijsklassen worden aangeboden. De verschillende modellen onderscheiden zich van elkaar door het gebruik van onder andere verschillende remsystemen, aandrijfsystemen, verstelmogelijkheden en uiteenlopende trainingscomputers. Een persoonlijk en deskundig advies kan uitkomst bieden bij het uitkiezen van een hometrainer. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u over een fitnessapparaat beschikt, dat geheel aansluit bij uw wensen, trainingsbehoeften en uiteraard ook bij uw budget. De gedreven instructeurs van De FitnessSpecialist beschikken over de nodige kennis en ervaring om u van een deskundig advies te kunnen voorzien. Wij zijn al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop van de beste fitness apparaten tegen de meest gunstige prijzen. Wilt u voor thuisgebruik of bijvoorbeeld voor zakelijk gebruik een technisch hoogstaande hometrainer kopen? Bezoek dan onze uitgebreide showroom in Budel-Schoot, of bekijk gerust het complete assortiment in onze online Fitness shop.

  Een uitgebreid aanbod aan hometrainers van diverse A-merken

  De FitnessSpecialist beschikt over een indrukwekkend assortiment aan kwalitatief hoogwaardige fitnessapparatuur van diverse toonaangevende fitness merken. Vanwege ons uitgebreide aanbod bedienen wij zowel de beginnende als de professionele sporter. Bij ons kunt u terecht voor diverse A-merk fitness apparaten, waaronder Tunturi, Bremshey, Flow Fitness en Platinum Tunturi hometrainers. Wij leveren ook diverse accessoires, waaronder verschillende hartslagmeters en trainingssoftware. Daarnaast zijn wij ook een erkende officiële dealer van alle A-merk hometrainer modellen. Ons topmerk is toonaangevend in de fitness industrie en beschikt over een breed aanbod van o.a. Kettler hometrainers, voor zowel recreatieve sporters als het bedrijfsleven. Daarnaast beschikken wij ook over een ruime keuze aan Kettler ergometers. Bent u geïnteresseerd in een Kettler ergometer of wilt u liever een Tunturi of Bremshey of een Flow Fitness hometrainer kopen? Bekijk hier dan op uw gemak het online aanbod van het topmerk Tunturi.

  Eenvoudig en snel online uw hometrainer kopen

  In onze online Fitness shop kunt u direct het uitgebreide assortiment aan hometrainers bekijken en bestellen. Elk hometrainer model beschikt over een uitvoerige productomschrijving, waarin alle specificaties en functies worden weergegeven. Hierdoor kunnen wij elke individuele klant optimaal bedienen bij de zoektocht naar het juiste fitnessapparaat. Ook voor een specifieke hometrainer aanbieding en actuele kortingen kunt u terecht in onze uitgebreide online Fitness shop. Alle fitness apparaten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden niet alleen in Nederland, maar ook in België gratis bezorgd.

  Wilt u direct  online uw hometrainer kopen, of bent u eenvoudigweg benieuwd naar het actuele aanbod? Bekijk dan meteen het uitgebreide assortiment in de online Fitness shop van De FitnessSpecialist!  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]