• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Flow fitness Loopband DTM500
  Flow fitness Loopband DTM500
  €1.199,00    €999,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  SPINNINGBIKES | Spinningbike kopen | Spinning bike online

  Kettler spinningbike
  Kettler spinningbike
  Platinum Tunturi spinningbike
  Platinum Tunturi spinningbike
  Bremshey spinningbike
  Bremshey spinningbike
  Tunturi racer spinningbike
  Tunturi racer spinningbike
  Flow Fitness spinningbike
  Flow Fitness spinningbike
  Higol spinningbike
  Higol spinningbike

  Profiteer van onze januari aanbiedingen...

  GRATIS Kado bij aankoop fitnessapparaat!!!
  o.a. cardio borstband, onderlegmat, halterset 10kg, buiktrainer, springtouw...
  let op: uitgezonderd op afgeprijsde artikelen !


  GEZOND & SPORTIEF het nieuwe jaar in !!!

   Gratis bezorgd en direct uit voorraad leverbaar!

  Alle topmerken fitnessapparatuur staan in onze showroom

  o.a. KETTLER, TUNTURI, BREMSHEY, FLOW FITNESS

  Een spinningbike kopen doet u eenvoudig bij De FitnessSpecialist

  De spinningbike wordt perfect ingezet om binnen een complete fietstraining uit te voeren. Dit fitnessapparaat is daarom ook uiterst populair onder zowel jong als oud. Deze specifieke fitness apparaten worden daarnaast ook veelvuldig ingezet bij cardio- en conditietrainingen. Indien u op zoek bent naar een passende spinningfiets, dan wilt u uiteraard een technisch hoogstaande spinningbike kopen, die geheel voldoet aan uw wensen en verwachtingen. De FitnessSpecialist is de toonaangevende leverancier van spinningbikes. Zowel in Nederland als in België zijn wij al ruim 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop van eersteklas fitnessapparatuur. Wij leveren uitsluitend spinningfiets modellen van verschillende toonaangevende merken, waardoor u verzekerd bent van een fitnessapparaat dat kwalitatief, stabiel, technisch hoogstaand en duurzaam is.   

  Wilt u ook een kwalitatieve spinningbike kopen en bent u daarom op zoek naar een persoonlijk en deskundig advies? Bezoek dan gerust onze uitgebreide showroom in Budel-Schoot, voor een indruk van ons assortiment en uiteraard ook voor een advies op maat van onze ervaren instructeurs.

  Een compleet aanbod van A-merk spinningbikes

  Vanwege het feit dat zowel particuliere klanten als het bedrijfsleven bij ons een spinningbike kopen, beschikken wij over een compleet aanbod van fitnessapparatuur voor zowel de particuliere als de zakelijke markt. De FitnessSpecialist  beschikt daarom ook over een compleet assortiment aan professionele spinningfietsen. Bij ons kunt u terecht voor een eersteklas Kettler spinningbike of een Higol spinbike model. Daarnaast leveren wij ook diverse spinningbikes van Tunturi, Flow Fitness, Bremshey en topmodellen uit de Platinum Tunturi serie. Alle fitness apparaten zijn door ons gespecialiseerde team uitvoerig getest. Elke afzonderlijke spinningfiets is getest op kwaliteit, stabiliteit, snelheid, functionaliteit en duurzaamheid. Hierdoor zijn wij in staat om de beste garantie te bieden voor al onze fitnessapparatuur. In de uitgebreide showroom van De FitnessSpecialist kunt u alle fitness apparaten van diverse A-merken bekijken en testen. Daarnaast kunt u uiteraard ook op uw gemak in onze online Fitness shop een topkwaliteit spinningbike kopen.

  Online uw spinningbike kopen, bij dé nummer 1 in fitnessapparatuur!

  In onze online Fitness shop van de FitnessSpecialist kunt u al onze spinningbikes bekijken en direct bestellen. Via onze webshop wordt u tevens op de hoogte gehouden van al onze aanbiedingen en actuele kortingen op de fitness apparaten. Ook kunt u in de online Fitness shop terecht voor een spinningfiets van Flow Fitness, Bremshey, Tunturi, Higol, Platinum Tunturi en diverse Kettler spinningbike modellen. Elke spinningfiets beschikt over een uitvoerige productomschrijving, met een overzicht van alle eigenschappen, functies en overige specificaties. Zodoende wordt niet alleen een professionele organisatie in staat gesteld om snel de juiste spinningfiets te vinden, maar ook de recreatieve sporter kan in onze online Fitness shop probleemloos en snel een geschikte spinningbike kopen.  

  Bent u benieuwd naar het complete online assortiment, of wilt u direct online uw spinningbike kopen? Bekijk dan hier direct alle spinningbikes en bestel uw fitnessapparaat veilig en snel online!   INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]