• FITNESSAPPARATUUR - APPARATEN!!
  Fitnessapparatuur - Categorieën: Crosstrainer - Hometrainer - Loopband - Roeiapparaat - Krachtstation - Halterbank - Trainingsbank - Speedbike - Powerplate - Trilplaat - Buik Rugtrainer - Boksartikelen - Klein fitness - Hartslagmeters en Sport voeding "De trend in Fitnessapparatuur"
 • Alle KETTLER onderscheiden zich door de gecontroleerde productkwaliteit en ergonomisch design. Kettler fitness bestaat uit verschillende categorieën; zoals: crosstrainers, ergometers, hometrainers ergometers, roeitrainers, loopbanden, krachtstations en halterbanken.
 • Als u aan uw gezondheid wilt gaan werken of als u al fanatieke fitness liefhebber bent, Bremshey fitness is dé partner voor de gehele familie.

 • FLOW FITNESS
  Flow Fitness ontwikkelt fitnessapparatuur voor professioneel en thuisgebruik, o.a. een roeiers, loopbanden, crosstrainers en hometrainers. Flow Fitnessapparatuur maakt gebruik van een eigen reparatiedienst. Deze dienst lost eventuele problemen bij u thuis op en zorgt voor een snelle en vakkundige oplossing van uw klacht.
   
   
  ONZE FITNESS PRODUCTEN
  AANBIEDING
  Flow fitness Loopband DTM500
  Flow fitness Loopband DTM500
  €1.199,00    €999,00

  tuinmeubelen

  Kettler speelgoed Online

  Televisie nodig?


  Hartslagmeter polar

  Polar
  Polar
  Flow Fitness
  Flow Fitness

  De FitnessSpecialist adviseerd en helpt u bij het kiezen van een geschikte polar hartslagmeter.Met de jarenlange ervaring in verkoop van de polar hartslagmeters kan je natuurlijk niet beter terecht als in het Brabantse dorp Budel-Schoot waar de FitnessSpecialist zijn assortiment polar hartslagmeters heeft opgesteld en ook nog eens op voorraad heeft.Dus je kan de polar hartslagmeters kopen maar ook kan je deze meteen meenemen. De FitnessSpecialist begint al met de vraag naar de persoonlijke trainingsdoelen die de thuissporter,van jong tot oud voor ogen heeft. Als je bijvoorbeeld wat wil gaan bewegen en effectief wil afvallen maar het tevens ook nog leuk vind om je persoonlijke prestaties te kunnen volgen...kortom deze en andere faktoren zijn er bij de polar hartslagmeters in het volgende overzicht te bekijken om zo de meest passende polar hartslagmeter die bij je past te kopen.

   Kom langs voor een vrijblijvend advies of bestel online met GRATIS levering aan huis!

  boven de 50.-  GRATIS levering klein fitness !!!!  INFORMATIE


  Sportvloer
  Grootschoterweg 99-99a 6023 AP Budel-Schoot Tel.: +31(0) 495 491185
  E-mail: [email protected]