De nieuwe crosstrainers van Kettler van 2015

crosstrainer-unix-E-comfort-sfeerWat zijn nu de nieuwe modellen van de Kettler crosstrainers voor het seizoen 2015-2016. Wij hebben twee crosstrainers voor je beschreven waarvan wij veel verwachten dit fitness seizoen.

Kettler Crosstrainer UNIX E Comfort

De cockpit van deze crosstrainer, de hoek ervan, is prima aan lichaamslengte en lichtinval in te stellen. Op die manier zijn de trainingsgegevens prima van het display af te lezen. Verder valt deze crosstrainer op door zijn fraaie design, echt een lust voor het oog.

De UNIX E Comfort kent 8 trainingsprogramma’s. Ook is het mogelijk een zogenaamd polsslaggestuurd profiel te gebruiken. Optioneel is de Tour Concept software aan te sluiten.

Kettler geeft op al haar trainingsapparatuur, deze ook de crosstrainer 3 jaar garantie op onderdelen en 3 jaar garantie op huis aan huis service. De crosstrainers wordt gratis gemonteerd geleverd.

De UNIX E Comfort heeft een vliegwiel van 22 kg en heeft transportrollen aan de voorzijde. Het maximaal belastbaar gewicht is 150 kg.

De afmetingen van deze crosstrainer zijn lengte 144 cm, breedte 56 cm en hoogte 152 centimeter. Deze crosstrainer is eventueel leverbaar met een gratis borstband

crosstrainer-skylon-5-comfort-sfeer-1Kettler Crosstrainer Skylon 5 Comfort

Dit is een van de, zo niet de, modernste systemen op het gebied van fitness en gezondheid. Deze crosstrainer levert een veelzijdige training voor alle grote spiergroepen voor het hele lichaam. Deze crosstrainer is een ellips trainer, dat wil zeggen deze beweegt volgens een zogenaamde gewricht ontziende loopbeweging. Eigenlijk te vergelijken met bijvoorbeeld Nordic Walking.

Ook deze crosstrainer kent 8 standaardprogramma’s en een ‘polsslag gestuurd’ trainingsprogramma. De Skylon 5 Comfort heeft een vliegwiel van 22 kg en kent een maximale gewichtsbelasting van 150 kg. De afmeting zijn 201 cm lengte, 68 cm breedte en 170 cm hoogte. Deze crosstrainer kan ook opgeklapt worden opgeborgen en dan zijn de afmetingen 140 cm lengte, 65 cm breedte en 170 cm hoogte.

Ook op deze crosstrainer geeft Kettler 3 jaar garantie op onderdelen en 3 jaar garantie op huis aan huis service. Eventueel is deze ook leverbaar met een gratis borstband.