De beste argumenten voor de S-Line

De nieuwe S-Line heeft een groot aantal componenten die als goed worden beoordeeld. Er zijn geen compromissen. Er wordt bij de S-Line door Kettler alleen gebruikt van de beste componenten. De apparaten beschikken allemaal over de sterkste aandrijving in hun apparaatklasse en ze hebben bijzonder hoogwaardige onderdelen.

Eenvoudige bediening en gevarieerde trainingen met de S-Line van Kettler

Als u meteen wilt beginnen met trainen, dan is dat geen probleem. De bediening is namelijk erg eenvoudig en vereist geen studie van het handboek. De belangrijkste trainingswaarden zijn de tijd, de polsslag, de trapfrequentie en het vermogen. Dit kunt u meteen selecteren en dan bent u er klaar voor om te trainen. U kunt alles snel instellen via het jog-wheel en de plus, min en de OK toets.

Trainingsvariatie met de S-Fit app

Het S-Line apparaat is de beste fitnesspartner dankzij de S-Fit app. U kunt uw S-Line apparaat namelijk met de smartphone of tablet verbinden en besturen via de S-Fit app. Er zijn drie verschillende trainingsmodi, Fun, Challenge en Expert. Daardoor wordt u nog meer gemotiveerd om te trainen en de trainingsgegevens kunt u ook uploaden en evalueren.

s-line app van kettler