Kettfit community van Kettler

Kettfit is de gezondheids- en fitness community van Kettler. Al veel liefhebbers maken hier gebruik van sinds het internetportaal in september 2011 online is gegaan. U kunt hier met gelijkgezinden in contact komen. Een centraal element van het portaal is de community. De apparaten die beschikken over een Kettfit logo hebben een interface. Hiermee kunt u gegevens verzenden. Het biedt u een overzichtelijke trainingsdocumentatie en motivatie. U kunt ook trainingsvideo’s bekijken en tips verzamelen van de Kettfit trainers.

spinningbike-tour-S-2

Worldtours 2.0 Kettler

Kettler Worldtours 2.0 kan niet gemist worden door ambitieuze sporters die veel op de race-ergometer, ergometer, crosstrainer of van de loopband gebruik maken. U kunt met deze software namelijk ook buitentochten registreren via uw smartphone. Het kan ook met uw GPS toestel. U kunt later uw route lopen of rijden met uw Kettler fitnessapparaat op de 3d kaarten. Als het sneeuwt of regent kunt u dus gewoon trainen, maar dan binnen en de route van buiten lopen of rijden. Er is ook nog de online modus en dan kunt u via het internetportaal www.kettlerworldtours.de de virtuele wedstrijden met andere gebruikers plannen en organiseren.

roeitrainer-coach-S-2

Kettlers S-Fit app

Met de Kettlers S-Fit app kunt u nog beter presteren. Het is een optimale aanvulling op de Kettler S-Line apparaten. Er is ook een motivatie ondersteuning aanwezig welke u kunt gebruiken. Daarbij kunt u gebruik maken van de Bluetooth compatibele smartphone of tablet en dan wordt het nog leuker. U kunt via Bluetooth de Kettler S-Fit app verbinden. Vervolgens heeft u direct de keuze uit diverse trainingsmodi. U kunt alle prestaties die u heeft geleverd met uw eigen account synchroniseren en ook delen met uw Facebook vrienden bijvoorbeeld.